14. Képzés és Gyakorlat Nemzetközi Neveléstudományi Konferencia

 
Időpont: 2021. szeptember 2-4.
Helyszín: MATE Kaposvári Campus (7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.)
 

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Neveléstudományi Intézete a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karral együttműködve 14. alkalommal várja neveléstudományi konferenciájára a nevelés-oktatás bármely szintjén és területén oktató és kutató kollégákat. A rendezvényre azokat a felsőoktatási szakembereket, általános és középiskolai tanárokat, tanítókat, óvodapedagógusokat, kisgyermeknevelőket, gyógypedagógusokat, konduktorokat és pszichológusokat várjuk, akik szívesen vesznek részt a pedagógiai megújulásáról szóló szakmai eszmecserékben. A konferencia szervezői szeretettel várják az előadással jelentkező és a szakmai munka iránt érdeklődő résztvevőket is.

A konferencián szimpózium, tematikus előadás és poszter műfajban lehet prezentációt tartani. Jelentkezni mindhárom kategóriában az absztrakt elektronikus úton történő benyújtásával lehet. Az absztraktok 2000–3000 karakter terjedelműek lehetnek. A szimpóziumok 4-5 előadásból állhatnak. A konferencia nyelve angol és magyar. Minden szakmai anyagot a tudományos konferenciák bírálati rendszerének megfelelően értékelünk.

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az előadóknak a konferenciacsomagot, az étkezést és a frissítőket, valamint a kapcsolódó programokat a konferencia mindhárom napján biztosítjuk.

Tudományos programbizottság: Csíkos Csaba, Engler Ágnes, Híves-Varga Aranka, Josip Ivanovic, Papp Gabriella, Podráczky Judit, Varga László

A szakmai anyagok benyújtásának a határideje: 2021. május 24.

 

A szakmai anyagok feltöltésével kapcsolatos további információkat megtalálja honlapunkon: kepzesesgyakorlat.uni-mate.hu.

Kérdéseiket a kgykonf@uni-mate.hu e-mail címen tehetik fel a szervezőknek.

 
Petőné Csima Melinda
a konferencia titkára
Podráczky Judit
a konferencia elnöke
 

Kaposvár

Hírek

Galéria

Konferenciáról készült képek megtekinthetők itt.

2021-09-16 06:01:11

Új absztrakt-benyújtási határidő

A 2021. évi Képzés és Gyakorlat konferencián meghosszabbítjuk a szakmai anyagok benyújtásának a határidejét 2021. június 2. szerda 24 óráig.

2021-05-21 14:41:00

Regisztráció

Regisztráció kezdete – 2021. április 20.

 
2021-03-12 00:00:01

„A weboldal a Pedagógiai Értékelési Konferencia alapján készült”